Rabu, 15 Februari 2017

Com créixer hidroponia Ampolla ª mà

Plantar Tips hidroponia a casa http://slosa.blogspot.com/2016/04/cara-menanam-hidroponik-dengan-botol-bekas.html La hidroponia és un sistema de Plantació de verdures o fruites que no utilitzen els mitjans de comunicació del sòl, però utilitza el sistema hidro o utilitzen les tècniques mixtes d'aigua amb nutrients específics per a cultius hidropònics. Aquest posterior cada vegada més reconegut per molts en relació amb el sistema de cultiu amb aigua o mitjans hidropònics. Bé pel que segurament els que estan llegint aquest article seria de nou buscar formes d'agricultura amb sistema hidropònic a casa no és?. La plantació de cultius hidropònics a casa és molt fàcil, no utilitzi els mitjans hidropònics mitjans costosos en primer lloc, l'ús dels mitjans reciclats o mitjans que no s'utilitza per ser transformat de manera KIT hidroponia, per exemple, ampolles ampolles poden ser transformades en un mitjà per a la sembra d'hortalisses i fruites hidroponia.

Jardineria amb tècniques hidropòniques s'han fet moneda corrent per moltes persones de tot el país, incloent Indonèsia. Nombre dels propis productors hidropònics cada any segueix augmentant a causa del gran potencial darrere de la idea de cultiu mitjançant la utilització d'aquest estret tros de terra.

com fer créixer el cultiu hidropònic amb una ampolla:
1. L'ampolla de beguda buida d'un litre d'1,5 a 2 litres.
2. franel·la de tela o feltre estufa per a la infiltració d'aigua mig.
3. soldadura per a la perforació de la tapa.
4. El ganivet o tisores per perforar el cos de l'ampolla.
5. La terra i la pela de combustible als mitjans de cultiu.
6. nutrients derivats d'urea i fertilitzants NPK.
7. plàntules
8. Suficient aigua

Ampolles Pas Fabricació model de reclinació
En aquest model l'ampolla es posiciona com el tub horitzontal. Calculat mentre que l'aprenentatge si està interessat en el cultiu hidropònic utilitzant un tub de PVC o un llarg Prâlon. Aquests models inclouen la bassa flotant sense necessitat d'utilitzar eixos.

A continuació, fer alguns forats més petits com la circulació d'aire a la part superior de la caiguda ampolla. D'altra banda, els antics gots de plàstic de mida petita fan un forat a la part inferior i rotar el costat que serveix com l'acompliment de les arrels de les plantes. A continuació, inseriu la copa en cada forat gran que s'ha creat a la part superior de l'ampolla caiguda. Gots de plàstic es poden utilitzar com una closca i llavors. Aplicació de tècniques hidropòniques amb ampolles simples també permeten administrar la il·luminació, nutrició de les plantes, i el control de plagues.


Tidak ada komentar:

Posting Komentar