Rabu, 11 Januari 2017

Què tan fàcil Leucaena plantació al llarg de Classificació

Lamtoro, xinesa petai, o petai Selong és http://slosa.blogspot.com/2016/04/klasifikasi-dan-cara-budidaya-lamtoro.html tipus d'arbustos de la tribu Fabaceae (Leguminosae, llegums), que s'utilitza sovint en la reforestació o la prevenció de l'erosió. Originari d'Amèrica tropical, aquesta planta ha estat durant centenars d'anys es va introduir a Java en benefici de l'agricultura i la silvicultura, [6] i després es va estendre a altres illes d'Indonèsia. Aquesta planta a Malàisia nomenat llagostes petai.

Leucaena (Leucaena leucocephala L.) lamtoro en termes científics anomenat Leucaena leucocephala L. lamtoro generalment provenen de les Filipines amb un nom ipil-ipil gegant que vol dir lliurement gegant és un gegant mentre ipil-ipil ve de les Filipines que significa lamtoro. Pel que el gegant de ipil-ipil significa gegant lamtoro, però lamtoro a Indonèsia va esdevenir lamtoro Gung.

calcificació Lamtoro

La sistemàtica de plantes lamtoro són els següents:
Regne: Plantae
Divisió: Magnoliophyta
Classe: Magnoliopsida
Ordre: Fabales
Família: Fabaceae
Gènere: Leucaena
Espècie: Leucaena leucocephala L

l'obtenció de llavors

Lamtor llavor en llavors derivades dels arbres progenitors que tenen un tronc recte, dosser dens, té una alta ramificació, condició saludable, i és major d'edat. Déjame ser més pràctic, pot comprar llavors lamtoro a www.tokotanaman.com perquè la qualitat és absolutament fiable.

Una vegada que les llavors lamtoro que necessita és fàcilment disponible, ara és el moment de fer la selecció. Trieu llavors que tenen una taxa de germinació de més de 80 per cent. Es caracteritza per l'enfonsament de les llavors quan es col·loca en aigua, la forma llavors és perfecte i sense forats, així com la mida de la llavor és bastant gran i sembla uniforme.

fer els llits

El procés comença amb un llit elevat per preparar la terra per a la sembra d'almenys 5 x 1 metre. D'altra banda, la terra va ser desenterrat convertit en una estructura solta. Verificar l'estat del sòl, si és massa fort pot afegir sorra tant com 1/3 del volum de sòl per convertir-se en un llit.

No us oblideu de treure totes les impureses contingudes a terra com arrels, pedres i escombraries. A continuació, el sòl en els llits fer uns 10-15 cm més alt que la superfície del sòl circumdant. De manera que els llits no es col·lapsen fàcilment, es pot posar una fusta, la pedra o el bambú com un dic de contenció.

Lamtoro utilitzat com a adob verd per fertilitzar la terra que les parts joves com ara fulles, tiges i batang.Untuk afegir matèria orgànica al sòl i altres elements, especialment nitrogen (N). Lamtoro categoritzat com a adob verd, ja que té Rhizobium bakteribakteri unit a les arrels d'aquestes plantes.


Tidak ada komentar:

Posting Komentar