Rabu, 04 Januari 2017

Quant de temps Plantació de la fava per obtenir resultats òptims

Com créixer fesol llarg http://slosa.blogspot.com/2016/04/cara-menanam-kacang-panjang.html resultats òptims Faves llargues (Vigna sinensis) és un tipus de plantes vegetals són gairebé mai es perdia tersajikan en llocs de menjar. Faves llargues dóna un deliciós sabor al menjar, però és també faves llargues poden ser consumits sense cuinar com a verdura.

Faves llargues, així com altres cultius, fàcil de conrear i fàcil de mantenir. Però no necessàriament se'ls permeti créixer. A causa de que la fi d'obtenir els màxims resultats, hi ha passos que s'han de realitzar. Aquests són els passos i com sembrar grans de longitud correcta:

1. Selecció de Llavors

llavor de fesol llarg per a ser desenvolupat, abans tenia madura de l'arbre. Les llavors s'assequen a continuació per assecar al sol, es pelen i es van assecar de nou. Després de passar pel procés, les llavors de fesol llargs es poden plantar directament sense haver de passar pel procés de sembra. No obstant això, si el camí és menor, les llavors de fesol llargs opcions adequades es poden comprar a les plantes locals del venedor.

Per a una planta de fesol sembrat llargs pot créixer i produir fruits de manera òptima, llavors vostè necessita per fer la classificació de llavors destinades a utilitzar-se. Les llavors de fesol que, o bé tenen trets - trets concisa / apagat, té una forma perfecta / sense defecte, no es deriva d'una malaltia de les plantes, i tenen una taxa de germinació de més del 90%.

2. Tractament de sòls

La conreu es realitza per mitjà de l'aixada o l'arada profund de +/- 30 cm. Deixeu que la terra que ha estat digemburkan està obert per +/- 4 dies a fi de permetre que el sòl per respirar. A continuació, fer llits de 8-10 metres de llarg, de 1-3 metres d'ample i 20-30 cm més pronunciat.

Abans de formar el llit de sembra, s'ha d'assegurar que la terra es farà llits s'ha estat net des de diverses males herbes i també una àmplia varietat d'objectes - Objectes altra molèstia. A més, abans de formar el terraplè també cal afluixar i fertilitzar el sòl que es va utilitzar per primera vegada. La fertilització es realitza mitjançant l'ús de fems amb una dosi d'1 tona per hectàrea.

3. La sembra

la sembra de cigró es fa generalment al final de la temporada de pluges, amb l'objectiu que les plantes reben l'aigua amb facilitat, i no podridura causada per l'alta precipitació. La sembra es pot fer també a l'estació seca de l'aigua de reg, sempre que es pot obtenir fàcilment.

PLANTACIÓ DE LA TÈCNICA DE Faves llargues

Fer un forat a terra amb una distància de vinyes és de 20 x 50 cm, 40 x 60 cm i 30 x 40 cm. Espai entre el tipus vertical és de 20 x 40 cm i 30 x 60 cm.
Bon moment de la sembra és a començament de l'estació seca o temporada de pluges primerenca
llavors anteriors es submergeixen en una solució de POC NASA durant mitja hora i escórrer
Introdueix la llavor en el forat de plantació tant com 2 llavors per forat. Cobrir els forats amb terra fina o cendra.


Tidak ada komentar:

Posting Komentar