Minggu, 22 Januari 2017

Com Smart Plant Kailan Per Hydroponics

Com plantar al bombo   http://slosa.blogspot.com/2016/04/cara-menanam-kailan-secara-hidroponik.html Kailan Kailan és un tipus de verdura de fulla que conté provitamina A i àcid ascòrbic eren altes. Creix a les terres baixes i les terres altes o l'altitud oscil·la entre el 700 - 1500 m sobre el nivell del mar. Adaptar-se a gairebé qualsevol tipus de sòl, tant en sòl franc sorrenc, solt, berstrektur lleu / moderada a forta berstrektur terra d'argila i també en sòls orgànics com la torba. Embalatge pH del sòl òptim per kailan sembra és entre 6,0-6,8. Perquè el manteniment és fàcil, ràpid, uniforme i àmplia adaptabilitat, planta kailan es conrea àmpliament en els horts familiars.

Com el nom implica, el cultiu hidropònic és una forma d'usar el medi d'aigua pel que no requereix de sòl o una àrea gran. En poques paraules, la hidroponia és un mètode de plantes que utilitzen aigua enriquida amb nutrients del sòl, no en el cultiu.

B. Seed
La selecció de les llavors és molt important perquè teranganutng productivitat dels cultius de llavors d'excel·lència seleccionat. Comproveu l'etiqueta de la llavor, que és la data de caducitat, i un percentatge cada vegada més gran de puresa de les llavors. La selecció de la matèria primera que es plantaran acuradament calculat pel que fa a la fixació de preus i comercialització. Exemples de vehicles exclusius que tenen un valor de venda per sobre de la mitjana de la rata és Recento tomàquets, cogombres, melons japonesos, Parika, enciam, kailan, meló i altres.

C. La hidroponia Equip d'Aqüicultura
L'equip necessari és:
les plantes en contenidor, es poden utilitzar testos de plàstic, petit Polybag, tubs de plàstic, safates de planters, o caixes de fusta.
plantes cultivades de contenidors, utilitzats comunament bossa de plàstic de 30-40 cm amb forats prou per drenar l'excés d'aigua en regar.
paper de seda / diaris humits per mantenir la humitat
tamís de sorra per tamisar als mitjans de comunicació per a les plàntules
Polvoritzador de mà per al reg
mesclador de mitjans Centong
Pinces per recollir les llavors de les plantes en contenidor
mida bossa de plàstic de 5 kg per a trasplantament de sembra
fil de lli (tals com aquells constructors d'ús comú) per lligar les plantes
aspersors Ember

Purie jardí - 1 llavors de la botiga en línia,  és una botiga online que ven diversos tipus de llavors al detall i subministraments de jardineria com ara fruita de qualitat de llavors, flors, verdures, herbes, hidrogels. ~ Porta de la fertilització de cultius granja mètode, Ii. fomentada per polvorització sobre les fulles de les plantes (polvorització) fertilitzants es dissolen en l'aigua amb una concentració molt baixa i després ruixar directament.


Tidak ada komentar:

Posting Komentar