Selasa, 03 Januari 2017

Cal classificació O boliviana arc de Sant Martí de Xile de l'arc de Sant Martí

Cal Classificació de l'arc de Sant Martí / Cal arc de Sant Martí http://slosa.blogspot.com/2016/04/klasifikasi-cabe-pelangi-atau-bolivian-rainbow.html Així que sens dubte mai es veu el fruit no és plena Xile color, si això és bitxo o Xile arc de Sant Martí arc de Sant Martí que va venir d'Amèrica del Sud, aquest Xile si el jove de color verd en lloc de blanc, després es va tornar al color porpra i si ja s'ha cuinat en caiac de xilis vermells en general. Així que sens dubte jardineres amics volen saber la classificació de Xile planta o arc de Sant Martí de Xile de l'arc de Sant Martí no és així? fes un cop d'ull.

Xile colorit s'origina a Amèrica del Sud. Alguns diuen del Brasil, tot i que resulta que el seu veritable nom: Bolívia arc de Sant Martí. Tipus de Xile és més comunament utilitzat com a planta ornamental, i es ven al món en línia per a aquestes necessitats. Per què no es consumeix, per exemple, per a un amic a menjar aliments fregits?

xilis arc de Sant Martí picat en trossos petits amb la fruita cap amunt. Aquest Xile té un fruit més gran i tenia maduresa cosechable més ràpid que altres tipus de pebrots. Cal Rainbow és adequat per ser utilitzat com una planta ornamental. Aquest Xile es tira de nou mitjans comestibles que es poden consumir amb un grau bastant alt de picant. Vols sentir la sensació d'aquest Xile ornamental únic? Vine llavor de compra i plantar-la a casa seva. Crear seus veïns i col·legues van quedar impressionats en veure les seves plantes de Xile l'arc de Sant Martí.

Veiem les dades següents, si:
* El nivell de picant: 5000-30000 SHU
* Planta alta mitjana: 60-90cm
* El clima és ideal: les terres baixes - alta
* La llum del sol: tot el dia
* Mitjans de sembra: tanah2: humus1
* Les necessitats d'aigua: moderada
* El nombre de llavors en el paquet: 10pc

plantació mitjans

mitjà de plantació es fa d'una barreja de combustible closca / closca d'arròs en brut + terra + fems, tots els ingredients es barregen i agiten junts, o pot ser per a aquells de vostès que no fan la compra sempet el que també existeix, en general a la botiga de subministraments agrícoles. Només a continuació, posar en un test de plàstic. ús mínim de mida del test de plàstic de 25 cm.

Test bo per a la planta de pebrot, ha d'haver forats a la part inferior. La seva funció és drenar l'aigua. Xile no podia créixer en sòl aquosa, no hauria d'haver drenatge en les plantes de test.

La temporada de sembra.

llavors de Xile propaguen a través de llavors. Remullar les llavors de Xile en aigua tèbia durant 30 minuts, després en remull en aigua freda durant la nit, després es va estendre en una olla que ha omplert els mitjans de comunicació, a continuació, els mitjans es va sumar a una profunditat de 0,5 cm, demà IRAM i de la tarda i assegureu-vos que l'aigua no s'estanqui. Aproximadament 1-3 setmanes van a aparèixer brots.

Una vegada que les plàntules tenen una mida de 10 cm o 4-6 frondosa, tests poden ser traslladat a la ja preparat anteriorment. La transferència d'anar amb compte de no danyar les arrels i troncs d'arbres. Una vegada en moviment, simplement rutina de rentat de manteniment, o si cal ditambahin fertilitzant. En el matí col·locat fora de la llar.


Tidak ada komentar:

Posting Komentar