Kamis, 22 Desember 2016

En aquest cas, Com mesurar el PH d'aire hidroponia

En maneres fàcils de mesurar l'aigua de pH hidroponia http://slosa.blogspot.com/2016/07/cara-mengukur-ph-air-hidroponik.html  Per mantenir la planta productiva, molts factors han de ser considerats, un dels quals és el pH de l'aigua.

L'acidesa de l'aigua afectarà la fertilitat de la planta. Per desgràcia, el factor pH de l'aigua se sol passar per alt, encara que és perjudicial per a les plantes.

El manteniment d'un pH adequat en sistemes hidropònics (sistema hidropònic) evitarà reacció química negativa solució nutritiva hidropònic.

Alt nivell de pH pot causar un bloqueig en el sistema de canals hidropònic, el que resulta en problemes greus.

Quin és el pH?

Tot i que el significat exacte és desconegut, s'estima que el pH significa "poder d'hidrogen". PH és una mesura del nivell d'acidesa o alcalinitat en la solució d'aigua. Es mesura en una escala d'1 a 14, on els àcids escala superior Part inferior i poden ser alcalina.

Què significa el pH en hidroponia?

En hidroponia, nivell de pH ideal o estàndard per a la planta és d'entre 5,5 i 6,5.

El nivell de pH és ideal per a l'absorció de macro i micro nutrients essencials per les arrels de les plantes. La presència de macro nutrients com nitrogen superiors, fòsfor i potassi es troben en aquest rang significa que la planta creixerà de manera òptima.

Si vostè és el nivell de pH mesura massa extrema que consta de les plantes no absorbeixen els nutrients adequats i seran febles i, eventualment, podrien morir.

sensor de pH col·locada en la vora de la reserva d'aigua amb una punta del sensor submergit. El propòsit de la part de sensor terendamnya a l'aigua és mesurar el nivell de pH en l'aigua. o portats creixen lleugers planta estimulant del llum / Grow va portar la llum s'utilitza per ajudar les plantes realitzen la fotosíntesi quan la intensitat de la llum és menor. En ús del llum connectada al relé que s'ha integrat amb un sensor de llum. Provar el sensor de temperatura / LM35 porta a terme en l'aire - condicionat conèixer els sensors de temperatura exactes ja es detecten amb precisió la temperatura.

Quan l'addició de PPM Nutrition ajustat de l'edat de la planta i TDS s'utilitza per mesurar la concentració de plantes hidropònics. Recordeu també que, a més dels nivells de ppm de pH / acidesa de l'aigua és un factor important, per al mesurament pot fer servir un mesurador de pH.

La conclusió és agitar l'aigua i els nutrients abans de mesurar l'aigua TDS i que no esperi massa temps en una posició estancada després d'agitar. Per a la profunditat de TDS quan es mesura aproximadament 5 cm de la punta

Tots dos paràmetres es torna molt important per a l'èxit de cultiu hidropònic. Realitzar controls periòdics, i proporcionar les concentracions de nutrients d'acord amb el tipus de planta i de les seves necessitats en cada fase de creixement. Una bona idea per comprar un mesurador de CE o un mesurador de TDS per a la fluïdesa en la planta hidropònic.

Source: slosa.blogspot.com

Tidak ada komentar:

Posting Komentar